AK Parti Milas İlçe Başkanı Bülent Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece geç saatlerde Hacı İlyas Mahallesi Eski Demirciler Arastası'nda bulunan binaya kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından taş ve alkol şişeleriyle saldırıda bulunulduğunu söyledi.

Demir, sabah parti binasına geldiklerinde olayı fark ettiklerini belirterek, ''Milas Emniyet Müdürlüğüne bilgi verdik. Çalışma başlatan güvenlik güçleri, bizimle aynı sokakta bulunan Milas Ziraat Odası binasındaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlarda iki kişinin gece saat 01.00 sularında parti binasının olduğu sokağa geldikleri ve saldırıyı gerçekleştirdikleri görülüyor'' dedi.

Bülent Demir, saldırının hangi amaçla yapıldığını bilmediklerini anlatarak şunları söyledi:

''Göreve geldiğimiz bir buçuk aylık süreçte yaptığımız çalışmalarda gözle görülür bir hareketlenme yaşandı. Sadırıyı yapanlar belki bu çalışmalarımızdan rahatsız olmuş olabilirler. Hizmetlerimizle, yapacaklarımızla, seçime yönelik çalışmalarımızla anılmak istiyoruz. Böyle bir olayın olması bizi rahatsız etmiştir. Bunun bir daha yaşanmamasını diliyorum.''

AA