AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, ''Bayramdan önce sıkıntıları olan insanlarımızın sıkıntılarını çözmek için çok güzel bir paket açıklandı'' dedi.
Ertürk, AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından Turistik Park Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Kurban Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.
Ertürk, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından bayramdan önce açıklanan kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması paketinin kuraklık nedeniyle borçlarını ödeyemeyen ve küresel ekonomik kriz nedeniyle sıkıntıda olan esnaf, tüccar ve ticaret erbaplarına bir bayram müjdesi olduğunu kaydetti.
''Bayramdan önce sıkıntıları olan insanlarımızın sıkıntılarını çözmek için çok güzel bir paket açıklandı'' diye konuşan Ertürk, AK Parti'nin halkın derdi ile dertlenen bir parti olduğu ifade etti ve paketle yaklaşık 30 kalemi kapsayan vergi ve borçların yeniden yapılandırıldığını hatırlattı.
AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay da bayramların kardeşliğin ve dostluğun en iyi şekilde yaşandığı, küskün ve dargınların da barışması vesile, özel günler olduğuna işaret ederek, ''Bu Kurban Bayramı, Türkiye ve Aydın'ın birlik ve beraberliğine vesile olsun. Önümüzdeki yerel seçimlerde, bayram gününde Aydın'ın çeşitli ilçe ve belde köylerinden gelen kardeşlerimin Allah gönlüne göre versin'' diye konuştu.
Bayramlaşma törenine, AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, Aydın eski Milletvekili Semiha Öyüş, Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yanık, Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, belde belediye başkanları ve partililer katıldı.