AYDINPOST HABER SERVİSİ/Erkan AKBAL-Terör örgütü ve yandaşlarına tepki yağan bayramlaşma törenine partililer yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Aydın il teşkilatı tarafından Turistik Park Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılınç’ın yanı sıra İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, AK Partili belediye başkanları, il genel meclisi, belediye meclis üyeleri ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Yoğun bir partili katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuklara baklava ikram edilirken, törene katılan her kes tek tek bayramlaştı.

Törende konuşan AK Parti Aydın Milletvekilleri terör örgütü ve terör örgütü yandaşlarına ağır şekilde eleştirirken, ülkenin ilerlemesine engel olmaya çalışanların olduğu dikkat çekildi. AK Parti’nin kuruluşunun 11. yıl dönümünün de kutlandığı törende milletvekilleri teşkilat mensuplarına ve partililere yaklaşan seçimlerle birlikte çalışma tempolarını yükseltmelerini istediler.

AK parti’nin bayramlaşma töreni konuşmaların ardından son buldu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

ak-parti-aydin-il-teskilati-bayramlasti.jpg

dsc_0047.20120819153059.jpg