AYDINPOST HABER SERVİSİ- Ak Parti Gençlik kollarının hazırladığı havada asılı kitap ayraçları halkın ilgisini çekerken aynı zamanda eleştirilere de sebep oldu.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. Yılında saygı ve rahmetle anıyoruz. Elbette Mustafa Kemal başarılı bir komutan ve lider olarak gerek Türk Milletinin milli benliğinde gerekse dünya tarihinde saygın bir yere sahiptir. Bizler bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün “ En büyük eserim” dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini, atalarımızdan aldığımız güç ile daha ileriye taşımak, daha güçlü bir ülke haline getirmek için mücadelemizi sürdürmekteyiz” dedi.

“2023 HEDEFİMİZ İÇİN MÜCADELE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ak Parti olarak 2023 hedeflerine mücadele vererek devam edeceklerini ve kararlı olduklarını söyleyen Yıldız, “Unutmamalıyız ki sergilediğimiz kararlılık Mustafa Kemal Atatürk’ün hayalleriyle birlikte milletimizin sabrının, kardeşlik azminin ve ülkemize duyduğumuz bağlılığın en büyük resmidir. Bizler yaşamakta olduğumuz coğrafya içerisinde 1000 yıllık varlığımızın her anında olduğu gibi bugün de, milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik saldırılarla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

'TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET' VURGUSU

Başkan Mustafa Enes Yıldız, “Ülke ve millet olarak, varlığımıza yönelik tehditlerin üstesinden gelmek için yürüttüğümüz mücadelede verdiğimiz kayıpların, özellikle de şehitlerimizin acısını yüreğimizde taşıyoruz. Bu saldırılar karşısında, 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkeleri etrafında hareket ettiğimiz sürece mücadelemizin başarı ile sonuçlanacağından eminiz. Gazi Mustafa Kemal'in 1919'da yılında başlattığı ve 1923'te cumhuriyetin ilanı ile en güçlü adımı attığı mücadelesi de milletimizi vatansız bırakmaması mücadelesiydi” ifadelerini kullandı.

“15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNDE TARİH YAZDI BU MİLLET”

15 Temmuz değerlendirmesin de bulunan Yıldız, “Milletimiz büyük bir azim göstererek sergilemiş olduğu direniş ile bir kez daha tarih yazmış ve hainlere karşı en ağır karşılığı vermiştir. Son 15 yıldır Yeni Türkiye vizyonu ile hayata geçirdiğimiz ve devam edeceğimiz 2023 için hedeflerimize başarı ile adım adım yürümekteyiz. Günümüz şartları içerisinde ise atalarımızdan kalan mirası korumak ve devam ettirmek için gerekli çabayı ülke çapında ve dünya çapında geliştirdiğimiz politikalar ile hükümet olarak devam ettirmeye çalışıyor ve gerekli çabayı milletimizin büyük destekleri ile gösteriyoruz. Bizler biliyoruz ki sağlam bir milli irade de ihanete yer yoktur. Bu düşüncelerle, vefatının 79. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz” açıklamasını yaptı.

whatsapp-image-2017-11-10-at-10.47.24.jpegwhatsapp-image-2017-11-10-at-10.47.26.jpeg