Şuana kadar Aydın Merkez ilçede 14 bin üye kaydı yapan AK Parti yöneticileri, Adnan Menderes Çine Barajı"nın açılmasının üye kayıtlarındaki artışta etkili olduğunu dikkat çektiler.
AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan"ın milletvekili aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa etmesiyle boşalan merkez ilçe başkanlığı için seçim çalışmaları sürdürülürken bir yandan da yeni üye kayıtları sürdürülüyor.
Son dönemde üye kayıtlarında ciddi artış yaşandığını belirten merkez ilçe yöneticileri hedeflerinin Aydın merkezde 20 binin üzerinde üye yapmak olduklarını söylediler. Şuana kadar üye sayısının 14 bine ulaştığını kaydeden AK Partili yöneticiler, bu artışta referandum ve Adnan Menderes Çine Barajı"nın açılışının etkili olduğunu dikkat çekiyorlar.
Merkez ilçedeki yoğun üye kayıt çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, çalışmalardan ve halkın teveccühünden memnun olduğunu söyledi. Üye kayıtlarının artmasının sevindirici olduğunu kaydeden Erdem, “Bu yaşananlar şunu gösteriyor; sandık Haziranda geliyor ama bu üçüncü AK Parti iktidarının ayak sesleridir. Üye kaydı artışından da anlaşılacağı üzere Türkiye kamuoyu ve Aydın halkı, üçüncü AK Parti dönemini istiyor. İnşallah üçüncü iktidar dönemimizde de bu teveccühe layık olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Üye kayıt işlemlerinde çalışan görevlilerle görüşen Mehmet Erdem, çalışmaların tüm ilçelerde devam ettiğini belirtti.