İsabeyli beldesindeki Osmanlı Sofrasında Nazilli Şehit Aileleri Derneği, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği ve Nazilli Muharip Gaziler Derneği Üyelerine iftar yemeği veren Ak Parti Nazilli Gençlik Kolları üyelerinin diğer konukları ise Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Nazilli kaymakamı Mehmet Okur, İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Mutlu ve Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç oldu.

İftar yemeklerinin geleneksel hale geleceğini ifade eden Ak Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen; "Biz AK Gençler olarak herkesi kucaklıyoruz. Bolluğun, bereketin, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin ön plana çıktığı ramazan ayı içerisindeyiz. Bu ay, birlik ve beraberlik ayıdır. Dargınlar barışacak, zenginler ihtiyaç sahipleriyle paylaşacak ve onların sofralarına konuk olacak. Ramazan sofralarımız, sadece ihtiyaç sahipleri için değil, bir ve beraber olmak isteyen herkes içindir" dedi.

Kendisine aktarılan sorunları dinleyen Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise, yemekte konukların masasına oturarak tek tek sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png