AK Parti Nazilli Gençlik Kolları, şehit aileleri ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya, AK Parti Aydın milletvekili adayı A.Gültekin Kılınç, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim AK Partili yöneticiler ve şehit aileleri katıldı.
Kahvaltıda konuşan AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Erhan Yenikuyu yaptığı açıklamada;” Şu anda yaptığımız kahvaltıda sizlerin büyük emekleri var.Çünkü memleketimiz için kiminiz eşinizi,kiminiz çocuğunuzu şehit verdiniz.Sizlerin hakkını ödeyemeyiz.Vatanımız için mücadele etmiş insanların yakınları olarak sizlerle her zaman birlikte olmak istiyoruz.Çünkü sizlerden öğreneceklerimiz var.Kahvaltımıza katıldığınız için hepinize teşekkür eder,ellerinizden öperim.”dedi.
Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin ise AK Partili gençlere teşekkür ederken; “Bu ülke hepimizin. Sizler genç nesiller olarak bizlerden aldığınız bayrağı taşıyacaksınız..Fikirlerinizle yaptığınız etkinliklerle her kesimi kucaklıyorsunuz.Şehit aileleri olarak bizlere vermiş olduğunuz değer için ben ayrıca sizlere teşekkür ediyorum.”diye konuştu.