Süperstar Ajda Pekkan, Kurban Bayramı"nda sahne aldığı Port Cratos"ta Rumca şarkılar seslendirerek dinleyenlerini şaşırttı.
Konserine Fransızca bir şarkıyla başlayan Ajda Pekkan eski ve yeni şarkılarının yanı sıra Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserlerini seslendirirken repertuarının geniş bir bölümünde Rumca şarkılar söyledi. KKTC"ye gelişi Rum kesimi tarafından istenmeyen şarkıcı Anastacia"nın ardından Süperstar"ın Rumca şarkılar seslendirmesi Türk – Rum dostluğunun devam edişinin bir göstergesi oldu.
Konsere üzerinde toplam 10 bin adet swarovski taş bulunan ve yapımı 20 gün süren beyaz çorap ve eldiveni ile çıkan sanatçı geceye ışık saçarken kostümünü senenin modası leopar desenli büstiyer ile tamamladı. Konserde Ajda Pekkan"a özel orkestrası ve dans grubu eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren ve oldukça kalabalık bir dinleyici kitlesi tarafından izlenen konseri tek kıyafetle tamamlayan Ajda Pekkan Cratos Premium Hotel"i çok sevdiğini ve hotel için her zaman elinden geleni yapacağını belirtti.
Superstar"ın konserini izleyenler arasında, Mehmet Ali Yılmaz, Sevim Emre-Orhan Gencebay, Oya Aydoğan, Demet Akbağ-Zafer Çika, Eda Taşpınar ve ailesi, Nurettin Hasman, Arte Tahir, Özlem Önal, Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya, Perran Kutman-Koral Sarıtaş gibi cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri vardı.
Ajda Pekkan"ın ardından Port Cratos"ta sahne alan Türkiye"nin en iyi her yıl Türkiye"nin en iyi DJ"i seçilen Suat Ateşdağlı ise konukları sabahın ilk ışıklarına kadar coşturdu.