Süperstar Ajda Pekkan'ın, Kurban Bayramı'nda bir kez daha estetik yaptırdığı konuşulmaya başlandı! Bunun üzerine, önceki akşam Arnavutköy'de arkadaşlarıyla yemek yiyen ünlü şarkıcıya, gazeteciler "Yakın zamanda estetik yaptırdığınız doğru mu?" diye sordu. Soru karşısında çok şaşıran Pekkan "Herkese iyi seneler" demekle yetindi. Süperstar sinirli sinirli yürüyüp mekandan ayrıldı.

10 yıldır neşter değmedi!
Daha sonra konuya ilişkin bir açıklama yapan Pekkan şunları söyledi: "10 yıldır vücuduma neşter değmedi. Ayrıca bayramda Semiramis'le Phuket'e gidip tatil yaptım." Geçen yıl silikonlu dudaklarının hissizleştiği iddia edilen ünlü şarkıcının yüzü gerildiği için gözlerinin sulandığı, bu nedenle de göz pınarlarını kurutacağı konuşulmuştu.

Süperstar'ın estetik tarihi
Ajda Pekkan, estetikle ilk kez 1967'de, 22 yaşındayken tanıştı. Yayvan burun kanatlarını yukarı çektirdi. Üç ayrı operasyonla burnunu kaldırttı. Altı kez dudaklarına silikon yaptırdı. Dört defa yüzünü gerdirdi. Belinden, bacaklarından yağ aldırdı; göz kapaklarını, kaşlarını ve göğüslerini kaldırttı. Son müdahaleyi de kollarındaki sarkmaya yaptı.

SABAH