Apple'ın popüler kablosuz kulaklığı Airpods'un 2'nci nesil versiyonu tanıtıldı. Peki yeni nesil Airpods bizlere neler sunuyor?

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın kablosuz kulaklığı Airpods'un yeni versiyonu için bekleyiş sona erdi. Bir önceki modelle aynı görüntüye sahip olan kablosuz kulaklık, H1 çipi sayesinde konuşma süresini iki katına çıkarıyor.

AirPods 2 tanıtıldı!

AirPods 2 'Hey Siri' entegrasyonuna da sahip. Bu sayede AirPods sesli akıllı asistan desteğine sonunda kavuşmuş oldu. Ek olarak AirPods, tek bir şarjla 5 saate kadar dinleme süresi ve 3 saate kadar konuşma süresi sunuyor. Kablosuz Şarj Kutusu sayesinde Airpods'la 24 saatten fazla dinleme süresi mümkün.

Bunun haricinde öne çıkan bir detayda kutusunda 15 dakika şarj ederek 3 saat dinleme süresi veya 2 saat konuşma süresi sunulması.

Yeni AirPods'un şarj kutusu Qi uyumlu şarj platformlarıyla kablosuz olarak veya Lightning konnektörüyle de şarj edilebiliyor. Yapılan resmi açıklamaya göre, yeni AirPods ABD'de 159 dolara satılacak. Ürünün Türkiye fiyatı ise 1.099 TL olarak açıklanmış durumda.

Peki ya kablosuz şarj aleti ile beraber almak isterseniz maliyeti ne kadar olacak?

Kablosuz Şarj Kutulu AirPod'lar 1.399 TL'den satışa sunulacak. Her ikisi de bugün Apple'ın kendi sitesinden ve AppStore uygulamasından; önümüzdeki haftadan itibaren ise Apple mağazalarından sipariş verilebilecek. Eğer kablosuz şarj kutusunu ek olarak ayrı almak isterseniz Apple mağazalarından 549 TL karşılığında sipariş edebilirsiniz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU