Almanya'da Köln'de yaşayan Erkan Şancı önce karısını daha sonra da babasını bıçaklayarak öldürdü. Psikolojik sorunları olduğu belirlenen zanlı polisten kaçamadı. Şancı'nın, seslerden şüphelenen komşulara kapıyı elindeki kanlı bıçakla açarak, ''Et doğruyorum, merak etmeyin'' dediği ortaya çıktı

İki çocuğunun annesi Gülhan Şancı ile Ford fabrikasından emekli olan babası Abdullah Şancı'yı öldüren zanlı Erkan Şancı'nın psikolojik sorunları olduğu ve daha önce de eşiyle şiddetli tartışmalar yaşadığı belirlendi.

KOMŞULARA "ET DOĞRUYORUM" DEDİ

Görgü tanıkları büyük bir şok yaşadıklarını belirterek şunları söylediler: "Çift, 4 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğu yuvaya bıraktıktan sonra kavga etmişler. Bunun üzerine Gülhan kocasının agresifleştiğini görüp, kayınpederi Abdullah Şancı'yı aramış. Erkan'ın babası Abdullah Şancı ile annesi Kezban Şancı oğulları ve gelinlerinin oturduğu eve gelmişler. Bu sırada aşırı gürültü olunca bir komşu kapıyı çalmış. Kapıyı elleri kan içinde bıçakla Erkan açmış. Komşuya merak edilecek bir durum olmadığını, et doğradığını söylemiş. Ancak komşu kuşkulanıp polisi aramış. Polis geldiğinde Erkan evden çıkmış. O sırada şüphelenip yakalamışlar. Eve girdiklerinde ise gelin ve babanın öldüğünü, anne Kezban'ın da şokta olduğunu görmüşler. Hepimiz çok üzgünüz."

BÖYLE BİR ÖLÜMÜ HAK ETMEMİŞTİ

Abdullah Şancı'yı yaklaşık 40 yıldır tanıdığını söyleyen eski iş arkadaşı Sabri Şengöl, "Abdullah çok iyi bir insandı. Bu şekilde bir ölümü hak etmedi. Ama oğlu rahatsızdı. Onun dışında Erkan da son derece efendi bir çocuktu. İki hafta önce Erkan bizi yemeğe davet etmişti. İki oğulları daha var. Olan gelin Gülhan'a ve arkadaşım Abdullah'a oldu. İki yavru da yetim kaldı. Abdullah"ı İstanbul'dan tanırım. Önce Almanya'ya ben geldim. Sonra da onu aldırdım. Önce KHD'de, sonra Ford'da çalıştı ve emekli oldu. Tam rahata kavuşmuştu ki bu olay başına geldi. Acımız çok büyük" dedi.

Milliyet