Ankara"daki evinden intihar eden emekli Albay Kırca"nın ailesi gazetelere ilan vererek sadece dostlarına, TSK"ya ve 'Sağduyulu basına' teşekkür etti. Teşekkür ilanında siyasiler ve hükümet yer almadı.
Ankara"daki evinden intihar eden emekli Albay Abdülkerim Kırca"nın ailesi, gazetelere ilan vererek sadece dostlarına, TSK"ya ve ""Sağduyulu basına"" teşekkür etti.

İsveç"e kaçan PKK itirafçısı Abdülkadir Aygan"ın, hakkında yaptığı açıklamalardan etkilenip Ankara Güvercinlik Jandarma Lojmanları"ndaki evinde hayatına son veren Abdülkerim Kırca"nın ailesi, bazı gazetelere “Vefat ve teşekkür” ilanı verdi.

Acılarını paylaşan tüm dostlara, cenazeye katılan silah arkadaşlarına, komuta kademesine ve “Basının sağduyulu kalemlerine” teşekkür eden emekli Albay"ın acılı ailesi, ilanda şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Emekli Jn. Kd. Albay Abdülkerim Kırca"yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Uzaktan yakından telefonla veya bizzat gelerek Kırca ailesinin acılarını paylaşan tüm dostlara, cenazesine tam kadro katılan silah arkadaşlarına, komuta kademesine ve hissiyatımıza tercüman olan basının sağduyulu kalemlerine teşekkür ederiz"


MİLLİYET