Ataşehir"de bankada çalışan arkadaşı Nalan Sezer"i boğarak öldüren Nuray Çetinkaya, cesedi evin çalışma odasında sakladı. Cesetle birlikte evde iki gün geçiren aileden Nuray Çetinkaya ve eşi Ali Çetinkaya tutuklandı.

İSTANBUL"da Denizbank Genel Müdürlüğü"nde çalışan arkadaşı Nalan Sezer"i (43) cumartesi akşamı boğarak öldüren Nuray Çetinkaya (43), cesedi çalışma odasında, yatak takımından bozduğu tahtaların arasına sakladı.

Ertesi gün Çetinkaya"nın 21 yaşındaki kızı İ., öğle saatlerinde odaya girip cesedi gördü ama kimseye bir şey söylemedi. Aile ikinci geceyi de cesetle birlikte geçirdi. Genç kız önceki sabah, babası Ali Çetinkaya"yı telefonla arayarak “Baba evde ceset var. Ben evden ayrıldım. Sen de bir an önce ayrıl” dedi.
Verilen ifadelere göre Ali Çetinkaya bir polis arkadaşı ile eve geldi. Ancak çalışma odasının kapısı kilitliydi. Ali Çetinkaya, aradığı eşine faksı kullanacağını belirterek odanın anahtarını sordu. Nuray Çetinkaya anahtarın yerini söyledi. Ali Çetinkaya ile polis arkadaşı içeri girdiğinde Nalan Sezer"in üzeri tahta ve çarşafla örtülmüş cesedini buldu.

Gözaltına alınan Nuray Çetinkaya, “Aramızda alacak-verecek yüzünden sorunlar vardı. Cinayeti cumartesi işledim. Eterle bayılttıktan sonra kafasına poşet geçirerek boğdum” dedi. Resmi ifade vermeyen ve cinayeti tasarlayarak işlediğini söyleyen Nuray Çetinkaya tutuklandı. Eşi Ali Çetinkaya da cinayete iştirak suçuyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Annem "Eve geç gel" dedi

Savcılık tarafından serbest bırakılan İ. Çetinkaya, polise verdiği ifadesinde şunları söyledi: “Annem Nalan Sezer"i davet ettiği için bir arkadaşıma gittim. Beni geç gelmem konusunda uyardı. Saat 17.00"de evden çıktım. Akşam 22.00 sıralarında eve geri döndüm. Aynı saatlerde babam da eve geldi. Otururken anneme Nalan abla ile ilgili sorular sordum. O da iyi olduğunu söyledi. Bu sırada çalışma odasının kilitli olduğunu babamla birlikte fark ettik. Ama hiçbir şeyden şüphelenmedik. Pazar günü ben bir eşyamı unuttuğum için geri döndüm. Oda kilitli olduğu için uyan başka anahtar ile odaya girdim. İçeride ceset olduğunu gördüm. Kapıyı kilitleyip evden ayrıldım. Korkumdan kimseye bir şey söyleyemedim. Akşam hep birlikte eve döndük. Pazartesi sabah annem erken çıktı. Babamı aradım. Evde ceset olduğunu söyledim.” / DHA