Korkunç olay dün sabah saat 10.30 sıralarında Şahincili Mahallesi'nde meydana geldi. Market sahibi olan C.İ (46) geçimsizlik yüzünden eşi Muteber İnce ile markette tartışmaya başladı. Markette bulunan ve tartışmaya karışan M.İ de (27) babasına karşı annesini savundu. İyice alevlenen tartışma sırasında baba ile oğul çekmecede duran silahı almak istedi. Oğlundan daha önce davranan C.İ silahı alarak önce oğluna ateş etti. Başından vurulan oğul M.İ kanlar içinde yere yığılırken anne M.İ, 7 yaşındaki kızı İ.İ ile birlikte yardım istemek için dışarı çıktı. Daha sonra tekrar markete gelen M.İ de kocası tarafından vuruldu. Küçük kızının gözleri önünde eşi ile oğlunu öldüren M.İ daha sonra telefonla bir arkadaşını arayıp, "Kızım sana emanet, ona iyi bak" dedikten sonra minibüsüne binerek olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından markete gelen polis ekipleri anne ile oğlunun kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı. Kaçan katil zanlısı C.İ'nin minibüsü birkaç sokak ötede bulunurken, yapılan aramalar sonucunda katil zanlısı bir akrabasının evinde yakalandı.

Gözaltına alınan katil zanlısı İnce polis merkezine götürülürken, tek başına kalan küçük İlayda'nın da koruma altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MİLLİYET