tv8’de ekranlara gelen Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu “Böyle Bir Şey Var Mı?” programına katılan oyuncu Ahu Tuğba, Akciğeri’nde kist çıktığını ancak bunun kötü huylu olmadığını söyledi.

Hastalık döneminde yanında hiç kimse olmadığını belirten Tuğba, “Hastalık gelince hiçbir dostunuzun olmadığını anlıyorsunuz. Etrafımda hiç dost yok. Dostlarımın çoğu menfaatleri için benimle birlikteymiş. Bir tek Nuri Alço yanımdaydı. Ayaklarınızı bastığınız zaman dost var. Şu anda dul bir kadınım ihtiyacım var” dedi… Kızının babasının 1999 yılında Bodrum Yalıkavak’ta bir ev satın aldığını ancak yıllardır Yalıkavak Belediyesi’nin bu evi yıkmaya çalıştığını belirterek, “Yıllardır bu belediye kızımın psikolojisini bozdu. Onlar o evi yıkmadan ben bir gece gideceğim o evi aşağı indireceğim. Herkes rahatlasın” şeklinde konuştu.

SENARİST NURAN DEVRES, TÜRK TELEVİZYON TARİHİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ DİZİSİ AŞK-I MEMNU’DUR…

“Böyle Bir Şey Var Mı?” programına katılan senarist Nuran Devres, dizileri yorumladı. Devres, ‘Çok senaryo yazdım. Bazen beş altı diziyi birlikte yazıyordum. Senarist bir diziden bir ayda 100 milyar kazanır. Ben de çok para kazandım. Sekiz saatte bir bölüm yazıyordum. Bir kere karakterleri karıştırdım. Öldürdüğüm insanı canlandırdığım oldu. Gelmiş geçmiş diziler içinde kendi yazdıklarım da dahil bir tek dizi vardır ki, bütün okullarda ders olarak okutulmalı. Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş dizisi Aşk-ı Memnu’dur. Her anlamda en iyi dizidir. Durup durup yeniden izliyorum. Dizide hiçbir şey aksamadı. Kuzey Güney Türk seyircisi ile örtüşmüyor. Seyredenler Kıvanç için seyrediyor. Umutsuz Ev Kadınları ise en başarılı uyarlama” dedi.