Türkiye'nin en büyük deniz organizasyonlarından olan Ant Yapı ve MM Proje ana sponsorluğunda düzenlenen Bodrum Kupası Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışı"nda Bodrum STS şampiyon oldu.

Türkiye'nin en büyük deniz organizasyonlarından Ant Yapı ve MM Proje ana sponsorluğunda düzenlenen Bodrum Kupası Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışı dün 22. kez start aldı. 10'u yabancı bayraklı olmak üzere toplam 54 ahşap yatın katıldığı yarışların bu gün saat 11.00"de başlaması gereken bölümü, rüzgarın olmaması sebebiyle saat 13.0"de Bodrum"dan başladı.

Bodrum'dan 26 mil süren yarış saat 17.00"de D-Marin Didim'de sona erdi. Yarışmacı yatlara basın ve görevlileri taşıyan tekneler eşlik etti.

D-Marin Didim"de sona eren Bodrum Kupası Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmasının 1"inciliğini Bodrum STS Okulu gemisi alırken 2"inciliği CIO gemisi ve 3"üncülüğü ise Ayaz gemisi elde etti.

Yarışların yarınki bölümünde ahşap yatların Gündoğan-Kazıklı-Didim arasında üçgen rota şeklinde yarış yapacağı bildirildi.