Galatasaray'ın Manchester United maçında şike yaptığı iddiasından sonra eski hakem ve televizyon yorumcusu Ahmet Çakar, kendisini eleştiren Fatih Altaylı ve Hıncal Uluç'a canlı yayında küfür dolu sözlerle yanıt verdi.
 
"Yazıklar olsun Hıncal Uluç ve Fatih Altaylı'ya. Benim bir anamı bellemedikleri kaldı ikisininde."
 
ULUÇ'UN İRONİSİNE KIZDI
 
Gazeteciler.com'un haberine göre, Ahmet Çakar'ın, Galatasaray'ın Manchester United maçında şike yaptığını iddia etmesine Hıncal Uluç tepki göstermiş 'Ahmet Çakar iddiasını ispatlarsa ben de Ahmet Çakar'ın aldığı paraları ispatlayacağım' demişti. İşte bu sözlerin ardından Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Ve Gol" programında Ahmet Çakar ve Hıncal Uluç arasında yaşanan kavga yeni bir boyut kazandı.
 
ADAM ZANNEDERDİM
 
Ahmet Çakar canlı yayında Hıncal Uluç hakkında ceza davası açacağını ifade ederken, Fatih Altaylı ve Hıncal Uluç tarafından yıpratıldığını söyledi. Özellikle Hıncal Uluç'a ağır sözlerle yüklenen Çakar canlı yayında "Ben Hıncal'ı adam zannederdim" dedi.
 
"KUDURUYORUM!
 
İşte Ahmet Çakar bombaları:
 
"Yazıklar olsun Fatih Altaylı'ya yazıklar olsun Hıncal Uluç'a... Kuduruyorum deminden beri. Benim bir anamı bellemedikleri kaldı. Hani Hıncal Uluç diyordu ki kimin eteğinde birşey varsa yere döksün... Hani Altaylı temiz futbol için kim ne biliyorsa anlatsın..."
 
Hıncal ULUÇ'A SÖYLEDİKLERİ: "Yarın (bugün) Uluç'a dava açıyorum. Yıllarca Aziz Yıldırım'a mafya diyen, Hıncal Uluç sözde ironi yaptı. Burnundan fitil fitil getirmezsem hukuki olarak, siz de benim suratıma tükürmezsiniz adam değilsiniz..."
 
Fatih ALTAYLI İÇİN SÖYLEDİKLERİ: "Fatih Altaylı dostum arkadaşım ama olayı böyle sulandırarak Türk futbolunun temizlenmesine yardımcı olmuyorsun. Fatih Altaylı benim hakkımı yedi. "