Adaland Aquapark’a gelen yerli yabancı konuklar, önceki gün ünlü yağmur dansı sırasında sürpriz bir teklife şahitlik etti. Ağustos ayında Adaland’ın yapay yağmuru altında aşkına evlilik teklifi eden genç, davetlilerle birlikte Avrupa’nın en büyük su parkına özel Ağustos Ayı’nda yağan yapay yağmurları da aşkına şahit etti. 

İzmir’den, kız arkadaşı Gül Ece Kızılkaya ile birlikte Adaland’ a gelen Yılmaz Çiçekli, sevgilisine, binlerce kişinin şahitliğinde sürpriz evlilik teklifi yaptı. Çok sevdiği ve evlilik hayali kurduğu sevgilisinin sürpriz teklifi karşısında şaşkına dönen Gül Ece Kızılkaya, evlilik teklifini beklediğini ama Adaland’da binlerce kişinin önünde bu teklifi almasının kendini çok mutlu ettiğini söyledi. Çılgın aşık Yılmaz Çiçekli ise, “Gül Ece’yi ne kadar sevdiğimi göstermek için Adaland’da teklif yapmayı uygun buldum. Burası birlikte her hafta geldiğimiz ve çok sevdiğimiz bir mekan. Aşkıma herkesle birlikte Ağustos sıcağında Adaland’ın yağmurunun da şahit olmasını istedim” dedi.
Adaland’ın ünlü animasyonu Yağmur dansı sırasında, mikrofonu eline alarak Gül Ece’yi sahneye davet eden Yılmaz, binlerce kişinin şahitliğinde diz çökerek yüzüğü Gül Ece’ye verdi. Gül Ece ise büyük alkış ve tezahürat eşliğinde teklifi kabul ederken, gözyaşlarını tutamadı. Yaz sonunda dünya evine girecek olan çift, daha sonra saatlerce dans ederek bu mutlu günlerini kutladı.