Teslim töreni sırasında, bugüne kadar terör saldırısı sonucu şehit olan Karamanlı askerlerin isimleri tek tek okunarak yoklama yapıldı. Yoklama sırasında aileler, gözyaşlarına hakim olamadı.

Ata Öğrenci Topluluğu, 2012 yılına ait 1000 takvim bastırıp, esnafı tek tek dolaşıp sattı. Elde edilen 850 TL gelir ise bugün Karaman Şehit Aileleri binasında düzenlenen törenle derneğe bağışlandı. Ata Öğrenci Topluluğu Başkanı Burhan Abay, 3 yıldır takvim bastırıp elde ettikleri gelir şehit ailelerine bağışladıklarını ve bunu bir gelenek haline dönüştürdüklerini söyledi. Karaman Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Bayad ise öğrencilerin bu anlamlı davranışlarından dolayı karşılığında Öğrenci Topluluğun Başkanı Abay’a dernek adına teşekkür plaketi takdim etti.

Bağışın ardından topluluk başkanı Burhan Abay, bugüne kadar terör saldırısı sonucu şehit olan Karamanlı 72 asker ve polisin isimlerini okuyarak yokmala yaptı. Diğer öğrenciler de isimleri okunan şehitler için "Burada" diye bağırdı. Yoklama sırasında şehit yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.