Uzun yıllardır Sezen Aksu da dahil olmak üzere bir çok ünlü ismin makyözlüğünü yapan ve aynı zamanda da dizi, sinema setlerinde kendi ekibini kuran makyöz Suzan Kardeş, sanatçıların hep vefasızlıkla suçlanmasının doğru olmadığını söyledi.

CNNTURk'te Beyazıt Öztürk ve Meral Okay'ın sundukları 'Nası Yani?' programına konuk olan Suzan Kardeş, 'Makyaj Odası Şarkıları' adını taşıyan 3. albümünde, bir çok ünlü isimle çalıştığını belirtti.

Albümünün hikayesi için "Tek şarkıcı, 15 oyuncu, bir makyöz" tanımlamasını yapan Suzan Kardeş, kendisine destek veren, düet yaptığı ünlüleri sayarak "Tek şarkıcı, tabi her zaman tek Sezen Aksu" diyerek 15 oyuncu arasında Demet Akbağ, Özgü Namal, Cem Yılmaz, Şebnem Sönmez, Halil Ergün, Yılmaz Erdoğan, Olgun Şimşek, Nejat İşler, Güven Kıraç, Erkan Can, Oya Başar, Yasemin Yalçın'ın da bulunduğunu söyledi.

O SANATÇILARA NASIL ULAŞTIĞINIZ ÖNEMLİ!
Sanat camiasının hep vefasızlıkla suçlanmasına, kendi albümünü örnek vererek pek de öyle olmadığının altını çizen ve bunu albüm kapağında da anlatmaya çalıştığını ifade eden Suzan Kardeş, "Çünkü hep bizim camia için vefasızlıkla suçlarla ya, yani en zor anlarında bile, herşeye yetişmeye çalıştı bizim oyuncu arkadaşlarımız olsun, teknik ekip olsun. Sadece ulaşmak ve onlarla iletişime girmek ve nasıl iletişime girdiğin, ne şartlar sunduğun önemli" diye konuştu.

HEPSİ GİYİNİP, SÜSLENİP ŞARKI SÖYLEMEYE GİTMİŞ
Suzan Kardeş, albümüne destek vermek için gelen tüm ünlü isimlerin son derece şık bir vaziyette çekimlere katıldıklarını anlattı. "Üstelik de gerçekten çok önemli zamanlarını verdiler bana. Çünkü herkes çalışıyordu. Kış sezonu, diziler devam ediyordu ve bana hayatımda unutamayacağım bir hediye verdi hepsi teker teker" diye konuştu.

Bu vefa karşısında gözyaşlarını tutamadığını söyleyen Suzan Kardeş, ortaya çok güzel bir şey çıktığını da sözlerine ekledi ve "Hiç bir yönetmenin herhalde böyle bir filmi yok. Benim böyle bir filmim var. Ben filmimi de çektim" dedi.

Televizyon Gazetesi