İzdihamın yaşandığı bir törenle uğurlanan Yıldız hem aylağı hem de sevenlerini ağlattı.
22 Eylül 2005 tarihinde Adana Vali Yardımcısı iken Nazilli Kaymakamlığı’na atanan Caner Yıldız; 6 yıl süren hizmet süresinin sonunda Samsun ilinin Çarşamba ilçesine Kaymakam olarak atandı.
6 yıl hizmet süresince Nazilli de güzel izler bırakan Kaymakam Caner Yıldız’ın Nazilli’den ayrılırken gözyaşları sel oldu. İlk kez Nazilli de bir Kaymakam’ı halk, protokol ve dostlarıyla, kalabalık bir grup uğurladı. Kaymakam’ı uğurlama merasimine AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, AK Parti eski milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mahalle ve köy Muhtarları, Nazilli de görev yapan daire müdürleri ve kalabalık Romen Grubu ile kadınlı erkekli vatandaşlar katıldı.
Kendisine gösterilen ilgi karşısında gözyaşlarını tutamayan Kaymakam Caner Yıldız; ‘Hepinizi seviyorum. Görev yaptığım süre içerisinde unutamayacağım anılarla Nazilli’den ayrılıyorum. İnşallah kısa süre sonra emekli olduğumda bende sizler gibi Nazilli’de yaşayan bir vatandaş olacağım. Nazilli’yi çok sevdim.Asla burayı unutmam mümkün değil.Hakkınızı helal edin” diyerek uğurlamaya gelen dostları ile tek tek vedalaştı.
Arabasının arkasından roman vatandaşlar su dökerek “Yolun açık olsun kaymakam baba. Sen bize devletimizin güler yüzünü, yardım elini gösterdin. Emekli olunca senin Nazilli’ye bekliyoruz” diye seslenerek el sallayıp ağladılar.

20110922ay466527_02.jpg

20110922ay466527_05.jpg

20110922ay466527_03.jpg