Yapımı biten Dr. Rıza Arpaz Ağız ve Diş Hastalığı Merkezi’ni ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, son kontrolleri yaptı.
Yaptığı açıklamada, modern bir tesisi Nazilli’ye kazandırmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; ”İlçemize son derece modern bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kazandırdığımız için çok sevinçliyiz. Belediye olarak yaptırmış olduğumuz Dr. Rıza Arpaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Aydın’daki Diş Hastanesi seviyesinde. Merkezimizi hemşerilerimiz ve çevre halkımız için yaptık. Merkezimiz Nazillimize hayırlı olsun.”dedi.
GÜNDE BİN 250 HASTA BAKILABİLECEK
Şu anda faaliyet gösteren ve Dr. Rıza Arpaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne taşınacak olan Nazilli Ağız ve Diş sağlığı merkezinde 10 diş hekiminin Nazilli halkına hizmet verdiğini kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Hakuk Alıcık, ”Yeni merkezimizde hekim sayısı 40’a çıkacak.Bu hastane ile günde bin 250 hasta bakılabilecek. Vatandaşlarımız gerek protez gerekse köprü yapımı gibi sıra bekledikleri tedavilerde artık sıra beklemeyecekler.”şeklinde konuştu.