Etkinliklere Nazilli İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve birçok davetli katıldı.
İki adet implant yaptırmak üzere dişçi koltuğuna oturan Kaymakam Yıldız, “Ben Nazilli"de bulunan Diş hekimlerimize güveniyorum. Bunun içinde implant tedavilerimi burada "Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi"mizde yaptıracağım. Nazilli"mizin nüfusu her geçen gün artmaktadır. İlçemizde bağımsız olarak çalışmaya başlayan "Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi"miz Nazilli"nin yanı sıra çevremizde bulunan 7 ilçeye ve bunlara bağlı köylere de sağlık hizmeti vermektedir. Yani 300-350 bin nüfusa hizmet vermektedir. Şu anda Merkezde İmplant tedavileri de başlamıştır. Nazilli Belediyemiz ilçemize Zafer Mahallesinde son derece modern bir "Nazilli Ağız ve Sağlık Merkezi" kazandırmak için çalışmalarına başlamıştır. İnşallah önümüzdeki yıl "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası"nı yeni binamızda daha geniş kapsamlı olarak kutlayacağız” dedi.
Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi İlhan Tonoz da; “Biz Nazilli"de bağımsız Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak tedavi alanında bir hayli yol aldık. Merkezimizde 13 Diş hekimi, 8 diş teknisyeni, 19 tıbbi sekreter ve 4 idari personel görev yapmaktadır.
Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak günde 450 kişiye polikliniklerimizde hizmet vermekteyiz. Yıllık olarak yaklaşık 80 bin hastamıza poliklinik hizmeti verilmektedir. Merkezimizde Diş dolgu, çekim, Gömülü diş çekimi, her türlü protez, diş eti hastalıkları tedavisi ile son olarak da merkezimizde implant tedavi hizmetleri başlamıştır” diye konuştu.