“Muhteşem İkili” ile yeniden televizyon ekranındasınız. Nasıl gelişti projeye dahil olma süreci?

- “Muhteşem İkili”ye menajerim sayesinde başladım. Senaryoyu okuyunca “Engin Abi bu senin için yazılmış bir rol” dedi ve görüşmeye gittik. Ekibi ve senaryoyu da sevince diziye dahil oldum.

Teklifi kabul etmenizdeki en önemli sebep neydi?

- Bugüne kadar oynadığım kalıplaşmış bir tip vardı; “ağa”... Bu ise öncekilerden farklıydı, en önemli sebep buydu. Bir de kadronun iyi olması enerjiyi yükseltiyor. Kızlarıma “Kadroda İbrahim (Çelikkol) var, Kerem (Bürsin) var diye bahsettiğimde, “Mutlaka kabul et” dediler. Kızlarımın da desteği ile ekibe dahil oldum. Hatta istediğin parayı kazanamazsan biz sana para verelim sen yeter ki oyna dediler, dedim yok artık (gülüyor).

Çekimler nasıl gidiyor?

- Ben çok mutluyum hakikaten. Benim bir de en önemsediğim konu uyum. Yönetmene ve karşılıklı oynayacağım oyuncuya alışamazsam, işim çok zor demektir. O duyguyu kendim hissetmedikten sonra ekrana yansıtmaya çalışmak eziyet oluyor. Neyse ki burada Çağatay'ı (Tosun) gördüm, Çağatay o kadar sıcak bir adam ki inanamazsınız. Sonra bir de İbrahim'le karşılaştık, çok tatlı bir adam. Kerem ile çok sahnemiz yok ama o da çok tatlı.

ZAFER BENİ İHYA ETTİ