G.Ö.'yi (29) dün saat 15.00 sıralarında telefonla arayan kişi, eşinin evde bir erkekle birlikte olduğunu söyledi. G.Ö., hemen Başıbüyük Mahallesi, Ferhat Sokak'taki evine gitti.

Eve giren G.Ö., eşi G.Ö (21) ile aşığı olduğu öne sürülen D.Ç."yi (27) birlikte görünce çılgına döndü. Öfkeli koca, D.Ç"yi darp ettikten sonra sürükleyerek evlerinin karşısındaki ormanlık alana götürdü. Eşi ve D.Ç"yi beraberinde ormanlık alana götüren G.Ö, bir akrabasını arayıp ip getirmesini söyledi. G.Ö., akrabasının getirdiği iple D.Ç."yi bir ağaca bağlayıp öldüresiye dövdü.

Ormanlık alanın karşısındaki evlerde bulunan bazı vatandaşlar, bir kişinin ağaca bağlandığını görünce hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis D.Ç."yi ağaca bağlanmış ve feci şekilde dayak yemiş halde buldu. Polis D.Ç."yi bağlı olduğu ağaçtan çözdü. G.Ö, eşi G.Ö ile birlikte D.Ç. polis merkezine götürüldü. Polis merkezinde ifadesi alınan G.Ö., yanındaki iki küçük çocuğuyla birlikte serbest bırakıldı.

G.Ö ve aşığı D.Ç. de karakoldaki ifadelerinin alınmasının ardından sağlık raporu için Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. G.Ö. ve D.Ç., görüntü alan habercilerden yüzlerini gizledi. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen D.Ç. ve G.Ö. daha sonra tekrar polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DHA