Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde ameliyat olan ağabeyi ile ilgilenen Kürtün İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazmi Çolak, kalbinden rahatsızlanınca hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde bel fıtığı ameliyatı olan ağabeyi ile ilgilenen 35 yaşındaki Nazmi Çolak, burada rahatsızlandı. Aynı hastanenin acil servisinde muayene olan Çolak, kalbiyle ilgili sıkıntısı olduğunu öğrenince Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Burada kendisine yapılan anjiyoda kalp damarlarının tıkalı ve kalbinin çok düşük bir yüzdeyle çalıştığı anlaşılan anlaşılan Çolak, ameliyata alındı.
 
Kalp büyümesi ve kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilen Çolak, ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakım ünitesinde iken yaşamını yitirdi.
 
Çolak’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip ilçeye bağlı Çayırçukur köyünde toprağa verildi. Hastaneden taburcu olan ağabeyi, Kürtün ve köylerden çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde Çolak ailesinin oldukça üzgün olduğu gözlendi.
 
iha