Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu “Devletimizin sağladığı bu imkandan tüm esnaflarımız faydalanmalı” dedi.
Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan"ın, elektrik, su ve emlak vergisi borçları ile Vergi prim borçlarının yeniden yapılandırılması ilişkin açıklamaları Didim"de memnuniyetle karşılandı. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu Tüm Didimli esnafın bu kolaylıkt faydalanması gerektiğini söylerken “Devletin bu indirimi tüm kamu borçları ve faizleriyle birlikte yapması şu ana kadar yaptığı en güzel çalışmalardan biri, herkes bu durumdan faydalanmalı. Bu çalışma sıkıntı içerisinde olan tüm esnafları biraz rahatlatacaktır. Korkulu rüya görmek yerine bu durumu lehlerine çevirmeliler” şeklinde konuştu.
Devletin yine 1985 model altındaki araçların borç ve cezalarına ilişkin olarak yaptığı yeni düzenlemenin de olumlu olduğunu belirten Başkan Pektaşoğlu “Aracı bulunan esnafımızı bandrol, trafik cezası gibi tüm borçları bu anlamda silinecek. Bu durumda olan esnaf arkadaşlarımız da bu aftan faydalanmalı” diye konuştu.