Çorbacı’nın ilk ifadesinde, Tamer Uzun ile bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı ve kendisini kadın olarak tanıttığını, ancak buluştuklarında erkek olduğunu görünce öfkelenip bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Katil zanlısı adliye çıkışı tehditler savurdu

FACEBOOK’TA TANIŞMIŞLAR

Öldürülen üniversite öğrencisi Tamer Uzun’un Facebook’ta kendisine 'Ela Taş' adıyla bir sayfa açtığı4938c6d2b619df994eb9ad024453e349_0---kopya.jpg ve yüzü görünmeyen bir kadın fotoğrafı koyup telefon numarasını yazdığı ortaya çıktı. Tutuklanan Kürşat Çorbacı’nın ifadesinde, Tamer Uzun ile sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığını, bir kadınla buluşacağını düşünerek buluşma yerine gittiğini, karşısında Uzun’u görünce de öfkelenip tartıştığını ardından da mutfaktaki bıçakla üniversiteli genci bıçakladığını söyledi.

AHIRDA SAKLANMIŞ, UYKUSUNDA YAKALANDI

Üniversiteli Tamer Uzun’un öldürülmesinin ardından bölgedeki güvenlik kameralarını tek tek tarayan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ana caddede sakin yürüyen bir kişinin ara sokaklarda koştuğunu belirledi. Yapılan eşkal çalışmasında kaçan kişinin daha önce de adam yaralamak suçundan emniyette kaydı bulunan 23 yaşındaki Kürşat Çorbacı olduğu tespit etti. Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis, cinayet zanlısı olarak aranan Çorbacı’yı Çeştepe Beldesi’nde bulunan ahırda saklandığını bilgisine ulaştı. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında ahıra baskın düzenleyen polis, o sırada uyuyan Kürşat Çorbacı’yı kıskıvrak yakalamıştı.  

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png