Meslek Yüksek Okulu birinci sınıf öğrencisi devamsızlıktan kalınca bıçağa sarılarak öğretim görevlisini bıçakladı sonra polise teslim oldu.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu Dericilik Programı birinci sınıf öğrencisi Veysi G, uzun süre derse katılmadığı için devamsızlıktan kaldı. Sınav öncesi sınıfta kaldığını öğrenen Veysi G, öğle saatlerinde Meslek Yüksek Okulu içinde hocasının odasına giderek arkadaşlarına da söylediği, 'seni rüyamda öldürürken gördüm, şimdi gerçekten öldüreceğim' diyerek yanında getirdiği av bıçağı ile saldırdı. Kendisini korumak için bilgisayar ekranı dahil olmak üzere her şeyi fırlatarak kaçan öğretim görevlisi Sedat Tosun(30), daha sonra koridorda diğer öğrencilerin arasında kaçmasına rağmen yere düşünce Veysi G tarafından kasığından ve baldırından bıçaklandı. Dehşete tanık olan öğrenciler elinde bıçak olan gözü dönmüş arkadaşlarına müdahale edemedi.
Olayın ardından kendisini yüksekokul içinde bir odaya kilitleyen Veysi G, polisi çağırmalarını istedi. Bir öğretim görevlisinin konuşalım demesi üzerine, ‘hocam gelme çok kötü şeyler olabilir’ diyerek tehdit etti, olay yerine gelen polise teslim oldu. Yaşanan olayda kalçasından hafif yaralanan ve baldırına av bıçağı girdikten sonra 360 derece bıçağın dönmesi ile yaralanan öğretim görevlisi Sedat Tosun, 112 ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

video.gifHaberin videosu...

 

20120523aw000340_04.jpg