Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile ADÜ Ziraat Fakültesi'nde düzenlenen iki ayrı iftar programı ADÜ ailesini bir araya getirdi.

ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'nce organize edilen iftar yemeğinde, yöneticiler, akademik-idari personel ve hastane çalışanları bir araya geldi. ADÜ Sosyal Tesislerinde Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeği ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Rektör Yardımcısı Cavit Bircan ve Fakülte Dekanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Hastane yoğunluğundan kurtulma imkanı bulup sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi çalışanları, memnuniyetlerini dile getirdi. ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, atılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

ADÜ Ziraat Fakültesi yöneticileri, akademik ve idari personeli de, ADÜ Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine ADÜ Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Rektör Yardımcısı

Prof. Dr. Cavit Bircan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Osman Erekul ve Yrd. Doç. Dr. Ferit Çobanoğlu, öğretim elemanları, idari ve teknik personel katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği, yemek duası yapıldıktan sonra son buldu. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png