Telekom'a bağlı TTNet, Doğan Holding'in sahibi olduğu Smile ve Çukurova Grubu'nun şirketi Superonline, ülke genelinde ADSL hizmeti sunuyor. Ama fiyatlarda kullanıcıların cebinin yandığı bir gerçek.

2008'de tarifeler ucuzlayacak

Smile ADSL kampanyasıyla çıkış yapan Doğan Telekom'un Genel Müdürü Fazıl Esen ise rekabetten kârlı çıkan tarafın müşteriler olacağını kaydediyor. Esen, "2008'de gerçekleşmesini beklediğimiz uygulamalarla birlikte tarifeler ucuzlayacak." müjdesini veriyor.

Yeni kampanyalar yolda

TTnet Türkiye'de 'Tertemiz internet' dönemi başlattı. Aile Koruma Şifresi yazılımı ile aileler istedikleri kategorileri seçerek çocuklarını pornografi, uyuşturucu-alkol, şiddet ve şans oyunları gibi içerik sunan zararlı sitelerden uzak tutabiliyor.

Ayrıca tüm TTNet mail kullanıcılarının posta kutusu büyüklüğü otomatik olarak 1 GB'a yükseltildi. Şirket, dijital müzik platformunda yer alan 80 binin üzerindeki şarkıyı abonelerine ücretsiz indirebilme imkanı sundu.

TTNet de düşürecek

TTNet yetkilileri, 2008'de bir dizi yeni ürün ve hizmeti daha pazara sunmaya hazırlanıyor. Öncelikle ADSL bağlantı hızı artırılacak ve fiyatlar düşecek.
Zaman