Konu hakkında düzenlenen toplantıda konuşan Genel Müdür Tahsin Yılmaz, ADSL, 3G ve WiFi'yi tek pakette birleştirerek Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.Yılmaz, HEPNET paketi ile Türkiye'de hiçbir servis sağlayıcısının yapamadığını yaparak bu 3 hizmeti bir arada tek faturada ödeme imkanı sunduklarını söyledi. Kampanyanın içeriği hakkında bilgi veren Yılmaz, "Bu paketlerde en düşük fiyatlar ilk 3 ay için 29 lira, sonraki aylar için 39 lira. İlk 3 ay için 29 lira verenler 4 GB kotalı ADSL, 4 GB kotalı 3G ve sınırsız WiFi alarak doyasıya internet kullanabiliyor" dedi.
 
Her ay 100 bin abone
 
Tüketicinin ihtiyaçlarını iyi analiz etmek gerektiğini belirten Yılmaz, insanların her zaman her yerde online olmak istediğini söyledi. Her ay 100 binin üzerinde yeni abone yaptıklarını ifade eden Yılmaz amaçlarının bu kampanya ile abone sayısını artırmak olduğunu söyledi. 
 
Hasatta ödeme kolaylığı
 
Türkiye'de bölgesel farklılıkların olduğuna dikkat çeken Yılmaz her bölge için farklı kampanyalar düşündüklerini söyledi. Karadeniz bölgesini örnek gösteren Yılmaz, "Karadeniz'de fındık toplama zamanı vardır. Bölgelere özel hasat zamanına yakın tek ödemeli internet paketleri hazırlamayı hedefliyoruz. Bu hedefler ile yola çıktık" dedi.
 
HABER: Lütfi ERDOĞAN/ANTALYA