Kendine edilen küfürlere kayıtsız kalan Mamur ve Özhaseki"ye kızan Polat tepki olarak Kulüpler Birliği toplantılarına katılmama kararı aldı

İŞTE "8 ADIM"DA KAYSERİSPOR"LA G.SARAY"I KRİZE GÖTÜREN HİKAYE

1 Her şey Polat"ın Jo"nun Antalya"daki sakatlanmasını öne çıkararak “Federasyon kasapları cezalandırsın” açıklamasıyla başladı.

2 Kayseri Başkanı Recep Mamur"dan, “Bizimle oynayacakları maç öncesi bu açıklama hakemleri etkilemeye yöneliktir” tepkisi geldi.

3 Polat, Ali Turan transferinden dolayı zaten gerilim içinde oldukları Recep Mamur ve yönetiminin tepkisine “Haydi ordan” cevabını verdi.

4 Galatasaray Başkanı ve yöneticiler daha da ileri giderek Kayseri karşılaşmasında ev sahibini protesto etti, maçı şeref tribünü yerine locadan izledi.

5 Maçın ilerleyen bölümleri, "kasap havası"na dönüştü, Kayserili Hakan"ın oyundan atılması tribünlerin çıldırmasına sebep oldu.

6 Kadir Has Stadı"nın tribünleri, topyekün Adnan Polat"ın "kasap" yorumuna istinaden G.Saray Başkanı"na küfürler savurmaya başladı.

7 Maçı izleyen Mehmet Özhaseki ve Recep Mamur"un duruma kayıtsız kalması Polat"ın bulunduğu locayı terk etmesine sebep oldu.

8 Ve son ayakta Polat, “Misafir takım olarak bunları yaşayacaksak, Kulüpler Birliği"nin bir anlamı yok demektir” diyerek Özhaseki ve Mamur"a tavır maksadıyla "birlik" toplantılarına katılmayacağını açıkladı.

(Haberturk)