Nazilli’ye bağlı Dereağzı köyünde bulunan Köy Sofrası’nda düzenlenen kahvaltıya Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya ve adliye personeli katıldı

Başsavcı Doğan Kaya, meslekte 27 yılını dolduran 1’i erkek 3 çocuk annesi olan başarılı Yazı işleri Müdürü Nazlı Yerlikaya’ya hizmetlerinden ötürü bir başarı plaketi verdi. Yerlikaya’ya teşekkür ederek konuşma yapan Başsavcı Kaya; “Adalet saraylarında görev yapmak ciddiyet ve dikkat ister. Nazlı Yerlikaya hanımefendi de bu bilinç ve uyum içerisinde işini severek yapan başarılı bir personelimizdi. Mesai arkadaşları arasındaki uyumlu çalışmalarıyla da gayet güzel ve başarılı çalışmalar yaptı. Eminim ki yıllardır Adliyenin verdiği yoğun tempodan dolayı yorulmuştur ve artık dinlenmesi gerekir. Kendisine emeklilik yaşamında da mutluluklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Emekliye ayrılan Yerlikaya, ise yaşanan atmosferin kendisini son derece duygulandırdığını belirterek; “Görev yaptığım süre içerisinde tüm arkadaşlarımla uyum içinde çalıştım. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterdim, bilmeyerek kırdığım ya da üzdüğüm arkadaşlarım varsa onlardan da özür diliyor ve hakkınızı helal etmenizi istiyorum” şeklinde konuştu. Başsavcı Kaya, Ayrıca Denizli’ye tayin olan zabıt katibi Hüseyin Kıyak’a da bir plaket verdi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png