Adapazarı'nda esnaf arkadaşını bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan katil zanlısı, Adana'da bayramlaşmak için gittiği ailesinin evinde oğlu tarafından polise teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, Katlı Pazar Yeri'nde ikinci el eşya satışı yapan esnaf arkadaşı Felemez Ekmekçi'yi (53) çıkan tartışma sonucunda bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan İbrahim T. (63), bayramlaşmak için eşi D.T. ile oğlu M.T'nin Adana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan evine gitti. Katil zanlısının oğlu M.T. daha önce evde arama yapan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ni arayarak babasının evde olduğunu söyledi. Cinayet Büro Amiri ise M.T'ye babasını en yakın polis merkezine götürerek teslim etmesini istedi. Bunun üzerine M.T. babası İbrahim T'yi Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürerek teslim etti.

Katil zanlısı, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince teslim alınarak Sakarya'ya getirildi. Katil zanlısı sorgusunda esnaf arkadaşını kaybolan bir demir çubuk yüzünden çıkan tartışmada öldürdüğünü söyledi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İbrahim T. nöbetçi mahkemece tutuklandı.

1 Aralık'ta meydana gelen olayda Katlı Pazar Yeri'nde ikinci el eşya satışı yapan İbrahim T. kendisi gibi esnaf olan Felemez Ekmekçi'yi çıkan tartışmada sol kasık ve sağ baldırından bıçaklamıştı. 3 bıçak darbesi alan Ekmekçi, kasıktan geçen atar damarının kesilmesi sonucu aşırı kan kaybederek ölmüştü.

(CİHAN)