adidas Originals, geçtiğimiz yaz ABD’de piyasaya sürülen ve büyük beğeni toplayan ve teknolojik yaşam tarzını ayakkabıya taşıyan yeni konsepti MEGA’yı, geniş ürün yelpazesine katarak dünyanın dört bir yanındaki adidas Originals hayranlarına sunuyor. adidas Originals MEGA Koleksiyonu, modern sokak tarzına göre tasarlanan ve en önemli iki adidas teknolojisi ‘Torsion®’ ve ‘Soft Cell’e sahip yepyeni ayakkabı modellerinden oluşuyor. MEGA, Türkiye’deki ilk sezonunda yüksek ve alçak tabanlı olmak üzere sekiz farklı modeli ve çeşitli renk seçenekleriyle adidas Originals hayranlarının seçim yapmasını zorlaştırıyor.
 
1980'lerin başlarında ZX serisiyle hayatımıza giren Torsion® teknolojisi sağlam taban yapısı sayesinde stabilizasyon sağlayan devrim niteliğinde bir teknolojiydi. Torsion® teknolojisi tekrarlanan ayak hareketlerinde ayağa kılavuzluk ederken, ileri seviyede bir konfor sunuyordu. adidas Originals Mega Koleksiyonu’ndaki Torsion® ayakkabılar, bu gelişmiş özellikleri özgün ve renkli bir tasarımla birleştirerek, daha fazla konfor ve stili bir arada sunuyor.
 
adidas yine 80'lerin başında, koşu ve basketbol gibi yüksek performans gerektiren sporlar için, Soft Cell teknolojisini yarattı. Bu teknolojinin amacı; sporcunun maksimum performans sergilemesi için ihtiyaç duyduğu yastıklama özelliğini sunmaktı. adidas Originals Mega Koleksiyonu’ndaki yeni Mega Soft Cell, geçmiş modellerin tüm teknolojik fonksiyonlarını barındırmasının yanı sıra ekstra EVA yastıklama teknolojisi ve yepyeni bir tasarımla karşımıza çıkıyor.
 
adidas Originals Mega İlkbahar/Yaz 2011 Koleksiyonu, tüm adidas Originals Store’lar ve adidas yetkili satıcılarında adidas Originals hayranlarının beğenisine sunuluyor.