Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, katılımcılar birbirinden yaratıcı vitrin tasarımlarına imza attılar.
Mağaza vitrinlerinde ve içerisinde özel ve farklı bir teknoloji ile uygulanan dijital grafiti, Mart ayı boyunca İstanbul’daki çeşitli adidas mağazalarında, grafiti sanatçısı ile birlikte yürütüldü. İsteyenler adidas vitrinlerinde kendi grafitilerini tasarladı ve en beğenilen grafiti tasarımı bir hafta süreyle adidas Originals mağazalarının vitrinine taşındı. Şimdi sıra İzmir’de. Barçın Spor Konak ve adidas Shop Karşıyaka mağazalarının içerisinde oluşturulan özel alanlarda katılımcılar, birbirinden renkli tasarımlar oluşturabilecek.
Etkinlik sırasında, hediye edilecek adidas alışveriş çantalarına farklı görseller ile stencil uygulamalar yapılabilecek. Alışveriş çantalarına sahip olabilmek için herhangi bir adidas ürünü satın almak yeterli olacak.
adidas, İstanbul’daki adidas mağazalarında büyük ilgi gören ve DJ performansıyla zenginleşen etkinlik için, yaratıcılığına güvenen tüm adidas tutkunlarını bu haftasonu, 23 Nisan’da Barçın Spor Konak, 24 Nisan’da ise adidas Karşıyaka Mağazası’na davet ediyor.
 
23 Nisan               Barçın Spor Konak                 14.00-21.00
24 Nisan               adidas Shop Karşıyaka            14.00-21.00