Stoke City'de forma giyen Tuncay Şanlı, Bursaspor ile Avusturya'da yaptıkları hazırlık maçı sonrasında Fenerbahçeliler için adeta "Müjde!" denilebilecek açıklamalarda bulundu

Milli yıldızımız, "Fenerbahçe ile görüştüm. Benim düşüncemin ne olduğunu biliyorlar Transferimde her an her şey olabilir" diyerek sarı-lacivertli kulübe yeşil ışık yaktı

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Fenerbahçe, 25 milyon taraftarına "Tuncay Şanlı sürprizi' yaşatmaya hazırlanıyor! Teknik direktör Aykut Kocaman'ın göreve gelir gelmez yöneticilere söylediği "Bu takımın Tuncay Şanlı ve onun futbol ruhuna ihtiyacı var.

Tuncay beni kırmaz. Onu ikna ederim" sözleri, gerçeğe dönüşmek üzere. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'de top koşturan Tuncay, takımının önceki gün Bursa ile Avusturya'da yaptığı hazırlık maçı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Tuncay Şanlı'nın Fenerbahçeliler'i heyecanlandırıp, coşturacak açıklamaları: "Fenerbahçe ile görüştüm. Halen de görüşüyorum. Fenerbahçeli yöneticiler ve teknik direktör Aykut Kocaman, düşüncelerimin ne olduğunu biliyor. Yarın neyin ne olacağı belli olmaz. Sahada her an her şey olabiliyorsa transferde de her an her şey olabilir.



Daha önce de söyledim, yineliyorum. Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda oynamam." Öte yandan Fenerbahçe kulübüne yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Tuncay'ın yuvaya dönmesi an meselesi.

fotomaç