Transfer için ön libero mevkine yüklenen Fenerbahçe'de çok ilginç gelişmeler yaşanıyor.
 
Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang, facebook sayfasından "Fenerbahçe'den ayrılabilirim" mesajı çekti. Bu mesajın hemen ardından Fransız Lequipe gazetesinin internet sitesi Senegalli futbolcunun Mısır'ın Al Ahli takımıyla anlaştığını duyurdu. Mısır'ın en büyük gazetesi Ahram da bu transfer haberini internet sayfasından hem İngilizce ve hem de Arapça olarak yayımladı. Mısır takımının taraftarları, Niang'ın Facebook sayfasına hücum ederek, sayfaya, "Al Ahli'ye hoş geldin Niang" mesajları yağdırdı.
 
ADEBAYOR BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
 
Bu gelişmenin sıcaklığı daha geçmeden Afrik Foot isimli futbol haber sitesi Fenerbahçe'nin geçen sezon Real Madrid'de kiralık olarak forma giyen Emanuel Adebayor'u transfer etmeye çalıştığıni iddia etti.
 
FENERBAHÇE DAHA ŞANSLI
 
Afrik Foot isimli sitede yer alan haberde, Manchester City'nin geri istemediği, Real Madrid'in ise kadrosunda tutmayı düşünmediği Togo'lu Adebayor için Blackburn'ün de devreye girdiği belirtilirken "Adebayor için Fenerbahçe daha şanslı" ifadeleri de kullanıldı. İngiliz ekibi Manchester City, 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu 27 yaşındaki Adebayor'u 2009'da 30 milyon Euro'ya Arsenal'den transfer etmişti. 1.91'lik oyuncunun transfer piyasasındaki şu anki değeri 15-17 milyon Euro civarında olduğu bildiriliyor
 
KİRALIK SEÇENEĞİ DE MASADA
 
Fenerbahçe maliyeti 15 milyon Euro civarında olan Adebayor'u kiralama seçeneğini
de masada tutuyor... (takvim)