ADD Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Günver Güneş Yayınladığı yeni yıl mesajında; “Yeni yılın ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, dostluk, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz” dedi.
Başkan Güneş açıklamasında şunları kaydetti; “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreçten kurtulabilmemiz için zamana ve bilinçli birlik oluşturmaya gereksinimimizin olduğu çok açık görülmektedir.
Ülkemizin gündemine kabus gibi çöken ekonomik kriz, tüm işletmeleri ve insanlarımızı vurmuş, işsizlik, açlık, yoksulluk büyük boyutlara ulaşmıştır. Atölye ve fabrikalar kapanmaktadır.
Halkımız yeni bir yıla filizlenmiş yeni umutlarla girebilmek istiyor. Bunun formülünün Atatürkçü düşüncede olduğunu tarih ve deneyimlerimiz bize göstermiştir. Atatürkçü düşüncenin ve uygulamalarının yalnız ulusumuzun değil, tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için gerekli olduğu inancı ile eşitlik, özgürlük, adalet, barış ve kardeşliğin savunuculunu yapacak, klasik hak ve özgürlüklerin yeterli olmadığı, bunların ekonomik hak ve özgürlüklerle donatılması gerektiğine inanarak, herkesin her hak ve özgürlükten eşit yararlanmasını amaçlayan yeni yıl dileklerimizi halkımızla paylaşmaktan büyük onur duyduğumuzu ifade etmek isteriz.
2010 yılında yaşanan tüm sıkıntıların, artık geride kalması en büyük dileğimizdir. 2011 yılı için yurtsever güçlerin örgütlenerek, hukukun üstünlüğü ilkesinde, ülkemizin hak ettiği aydınlık seviyeye ulaşması en büyük isteğimiz olmalıdır. Yeni yılın ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, dostluk, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz”