Helvacı Ali Kama"nın hem helvasını yiyen hem de elini öperek destek isteyen adaylar, helvacının uğurlu geleceğine inanıyorlar.
29 Mart seçimlerine yaklaşık 1 ay kala günde ortalama 16 saat ev ev, kapı kapı dolaşan adaylar zaman zaman uğradıkları helvacı Ali Kama"da ayaküstü yorgunluk atıyorlar. AK Partili Başkan Adayı Mehmet Gacar"dan sonra MHP"li Başkan Adayı Haluk Alıcık ve ekibi Ali Kama"yı ziyaret ederek hem destek istedi.
Ziyarette konuşan Haluk Alıcık, partilerinin Nazilli"de belediye başkanlığını mutlaka alacağını ifade ederek “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Nazilli"de yerel seçimlerde Nazilli"yi kazanmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Projelerimizi anlatmak ve adaylarımızı tanıtmak için adım atmadık yer, konuşmadığımız kişi kalmaması için ziyaretlerimizi sıklaştırdık. Nazilli"mizin en acil yapılması gereken çalışmalarını halkımıza duyurmak ve destek almak için ziyaretlerimizle birlikte çeşitli dernek, sendika, sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruluşlarda düzenlediğimiz toplantılarla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Halkımıza anlatacağımız çok şey var ama zaman kısıtlı. Bu nedenle günümüzün yaklaşık 18 saati çalışmalarla geçiyor. Sarf ettiğimiz enerjiyi de zaman zaman uğradığımız çok değerli Ali Amcamızın güzel helvalarından yiyerek kazandığımıza inanıyorum. Aynı zamanda uğuruna inandığımız Ali amcamızın elini öpmekte bizlere ayrı bir gurur veriyor” dedi.