Seçim startının geçtiğimiz hafta veren Özmen"e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Özmen vatandaşların sıkıntılarını da birinci ağızdan dinliyor.
Seçim çalışmaları kapsamında pazarcı esnafa ziyaret ederek tezgahlara tek dolaşan DSP Aydın Belediye Başkan Adayı Dr. Zeynel Abidin Özmen"e pazarcı esnafı sıkıntılarını aktardı. İşgaliye paralarından ve ürünlerin para etmemesinden dert yanan pazarcılar, şehir merkezine kurulan büyük alışveriş mağazalarından dert yandı. DSP olarak, yaptıkları her işte halkın menfaatlerini göz önünde tutacaklarını belirterek “Aydın"da yaşanan sıkıntılar DSP"nin yerel iktidarı ile çözülecek. DSP olarak her zaman üreticinin ve çiftçinin yanındayız. Üretimin zorluğundan maliyetlerdeki artışa her şeyden haberimiz var. Sorunların çözümü DSP"de” dedi.
Ziyaret programı kapsamında TEMA Vakfı Aydın Temsilciliğine de ziyaret eden DSP Aydın Belediye Başkan Adayı Dr. Zeynel Abidin Özmen, yaşanan çevre ile ilgili projelerinden söz etti. Yaşanabilir bir kent için en önemli unsurun çevre olduğuna değinen Özmen “Bugün bir çok sorunun temelinde çevrenin ve toprağın bilinçsizce kullanılması geliyor. Küresel ısınma ile birlikte, her geçen gün tükenen ve kirlenen su kaynakları geleceğimizin bilinçsizce yok edildiğinin göstergesidir. Bu sounların çözümü konusunda, Belediye olarak TEMA Vakfı temsilcileri ile de işbirliği içerisinde olacağız. Bu konudaki duyarlı çalışmalarından dolayı TEMA Vakfı gönüllülerini tebrik ediyorum. Maalesef çıkar uğruna ormanlık alanlarımız yok edildi ve edilmeye de devam ediyor. Yeşli alanlarımızın, su kaynaklarımızın ve çevrenin korunması adına ciddi çalışmalarımız var. Aydın"ı yaşanabilri bir kent yapmak için çalışıyoruz. Kızılderililerin "Son ırmak kuruyunca, son ağaç yok olunca, son balıklar ölünce paranın hiçbir işe yaramadığını anlayacaksınız" diye bir sözü vardır. Biz şehri yönetirken doğal kaynaklara ve çevreye talan etmeyeceğiz” dedi
DSP Aydın Belediye Başkan Adayı Dr. Zeynel Abidin Özmen"i çok dolu bulduğunu ve projelerinin de çok sevindirici olduğunu ifade eden TEMA Vakfı Aydın Temsilcisi Mehmet Özdemir, “İnsana saygısı olan insanın doğasına da saygısı olması gerekiyor bu bir bütünlüktür. Bu manada Dr. Zeynel Abidin Özmen"e teşekkür ediyorum” dedi.