Spor Toto 1.Lig'de günün en kritik maçı 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Adana derbisinde, Çukurova'nın iki ezeli galibiyet için kozlarını paylaşacak. Geride kalan maçlarda Adanaspor'un, Demirspor'a 22'ye 15'lik üstünlüğü bulunuyor. Tam 21 maçta ise taraflar yenişemedi. 59. randevuda galibiyet özellikle Adana Demirspor açısından çok kritik. Çünkü Mavi-Lacivertliler Play-Off savaşı veriyor. Ümit Özat yönetiminde fırtına gibi esen Demirspor, kazanırsa puanını 51 yapacak ve ilk 6 potasına girecek. Adanaspor ise 33 puanda. Eyüp Arın'ın ekibi, ateş hattındaki Afyon'un 8 puan uzağında. Toros Kaplanı kazanıp hem alt taraftan tamamen uzaklaşmak hem de kötü geçen sezonda taraftarının bir nebze olsun derbi galibiyetiyle yüzünü güldürmek istiyor.

Adanaspor - Adana Demirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Halis Özkahya'nın düdük çalacağı karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Mücadele beIN Max 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

En büyük hücum kozu Kone

Turuncu-Beyazlılar'da takımın tecrübeli stoperi Veli Kızılkaya cezalı. Diğer stoper Onur Akbay sakat. Son 3 lig maçında da ağları sarsan Kone, bugün yine Adanaspor'un en büyük hücum kozu olacak. Göztep'den kiralanan Kone'nin toplamda 8 golü var.

Biletlere yoğun ilgi

Hakan Bilgiç'in haftalardır süren sakatlığı devam ediyor. Kosecki'nin yanı sıra Traore de bugün yok. Rassoul'un durumu belirsiz. Öte yandan Adana Demirsporlu taraftarlar, misafir tribün için satışa sunulan 1600 bileti yaklaşık 1 dakika içinde tüketti.