Adana eğitimin öncü kurumu Gündoğdu Koleji, basketbol dolu bir gün yaşadı. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ile basketbol yazarları Ümit Avcı, Gökhan German ve Gökhan Türe öğrencilerle buluştu ve keyifli bir sohbet yaşandı.
 
Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu ile ana sponsorluğunu üstlendikleri Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay ve Asbaşkan İbrahim Avcı da panelde konuşmacı olarak bulundu.
 
Konuşmacılar, ortak anlamda basketbolün yaygınlaşması ve ülkemizden iyi basketbolcular yetişmesi anlamında okulların çok önemli olduğunu ve öğrencilerin küçük yaşta bu spor ile tanışmasının altyapıya büyük katkı sağlayacağını söylediler. Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, "Gündoğdu'da binlerce lisanslı sporcu spor yapıyor. Profesyonel ekibimizle ben inanıyorum ki kısa bir zaman sonra basketbolda Adana'nın altyapısını oluşturacağız" diye konuşurken, sohbet sonrasında, Gündoğdu Koleji basketbol takımı ile Gündoğdu Adana Basketbol Takımı'nın gösteri maçı da salondakilere keyifli anlar yaşattı. Basketbol dolu gün sonunda, öğrenciler panele katılanlarla fotoğraf çektirip, bol bol imza aldı.