Yıldırım"a küfür yağdıFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Semih"in attığı golü ayağa kalkıp alkışlayınca Bursaspor taraftarının tepkisini çektiŞeref tribününün çevresinde bulunan seyirciler ile Yıldırım arasında küçük çaplı bir gerilim yaşansa da olay fazla büyümeden önlendi. Ancak Yıldırım"a bir hayli küfür edildi

F.Bahçe Başkanı, Semih"ih golünde küfreden Bursalı yöneticileri fırçaladı.
Tepkilere sinirlenen Yıldırım önce “Küfür etmeyin, alkışlayın” diye uyardı. Ancak alkışlarla protesto edilip küfürlere maruz kalınca ayağa kalkarak Protokol Tribünü"ne gözdağı verdi.
BURSA ve F.Bahçe"nin Süper Lig"de şampiyonluk yarışı yapması, yeşil-beyazlıların daha 9. haftada 6 puan farkla sarı-lacivetlilerin önüne geçmesi nedeniyle F.Bahçe"nin kazanmak zorunda olması ve iki takımın geçen yıldan kalan hesabı.. İşte tüm bunlardan ötürü dünkü maç gergin bir havada oynandı. Hatta gerilim sahadaki futbolcuları aştı, yöneticilere kadar ulaştı.
KIVILCIM ise F.Bahçe"nin 17. dakikada Alex"in asistinde Semih"le bulduğu golün ardından çaktı. Golün sevincini yaşayan sarı-lacivertliler ayağa kalkıp takımlarını alkışlarken, bu esnada Bursalı bir yöneticinin küfür etmesi üzerine atmosfer gerildi. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım önce oturduğu yerden bu kişileri “Küfür etmeyin, alkışlayın” diye uyardı.
YAZICI"DAN ÖZÜR
ANCAK Yıldırım"ın müdahalesi gerginliği daha da arttırdı. Protokol Tribünü"nde yer alan misafirler de olaya dahil olup Aziz Yıldırım"ı alkışlarla protesto ederken, tribünden yine küfürler yükseldi. Bunun üzerine F.Bahçe Başkanı yerinden kalkıp “Adam olun, adam gibi maç seyredin” diyerek tribüne gözdağı verdi.
MAÇTAN?sonra ise tribündeki görüntüden eser yoktu.?Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı F.Bahçeli yöneticileri bizzat yolcu ederken tribündeki gerginlik için de özür diledi.