Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediyesince Oğuzeli ilçesinde düzenlenen  iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, Türkiye'nin huzuru, birlik,  beraberlik ve kardeşliğiyle bütün dünyaya örnek olmuş bir ülke olduğunu söyledi.

Terörü kullanarak Türkiye'deki huzur, birlik ve beraberliği bozmak  isteyenlerin bulunduğunu, böylece fitne ve fesat sahiplerinin çok kan akıttığını  ve çok plan yaptığını belirten Gül, şöyle konuştu:

"Çok şükür Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenlere fırsat vermedik.  Türkiye'de terör belasını bitireceğimizi söyledik. Bu devlete, millete ve bayrağa  kimse yan gözle bakamayacak. Bugün terörün belini kırıyoruz, terör Afrin'e  gittiyse Afrin'e, Kandil'e gittiyse Kandil'e gittik. Teröristlerin başına bu  dünyayı yıkacağız. Buna kararlıyız. Kimse buna engel olamayacak. Biz bu  Türkiye'de bir parti, adaylık meselesi değil ülkenin istiklali, istikbali ve daha  büyümesini kendimize dava edindik. Bizim meselemiz bir parti meselesi değil  memleket meselesidir."

Ay-yıldızlı bayrağın davasını sürdürdüklerini, bu davayı da milletle  beraber büyüttüklerini aktaran Gül, Türkiye'ye darbelerle diz çöktürmeye  çalışanlara izin vermediklerini kaydetti.

Türkiye'de artık 24 Haziran'dan sonra millet ne derse onun hayata  geçirileceğini dile getiren Gül, bugüne kadar ülkeyi geliştirmek, büyütmek için  çok çeşitli çalışmaların yapıldığını, 24 Haziran'dan sonra da yeniden iktidara  gelecek AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi daha da büyüteceğini sözlerine  ekledi.