Belediye Başkanı M. Esat Altungün, beraberindeki CHP'li Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte belediye çalışanları ile bayramlaştı.
Tüm personelle tek tek bayramlaşan Başkan Altungün ve Belediye Meclis Üyeleri personelin bayramını kutlayarak, iyi bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundular. Bayramlaşmada belediye çalışanlarına Başkan Altungün tarafından kolonya, kuru pasta, çikolata, meyve suyu ve şeker ikram edildi.

Öte yandan ilçe genelindeki Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlayan Kuşadası Belediyesi'nde bayram süresince Zabıta, İtfaiye, Temizlik İşleri, Su İşleri ve Mezarlık Amirliği kesintisiz hizmet vermeye devam edecek. Kurban kesim yerleri Zabıta ve Veterinerlik birimi tarafından Sağlık Grup Başkanlığı ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile birlikte kontrol edilecek. Açık bulunan fırın, tüpgaz bayi, lokanta ile diğer iş yerlerine ait fiyat ve kalite denetimleri sürdürülecek.

Bu arada, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, "Dostluğu, sevgiyi ve geleceğimizi, ekmeğimizi, soframızı,Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı, Sevincimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim. Sevgi ve Saygılarımla" dedi.