Star TV’nin yaz döneminde başlayan ve tv izleyicileri tarafından beğeniyle takip edilen dizisi İbreti Ailem’in yayından kaldırılacağı haberi dizinin oyuncusu Zafer Algöz’den geldi.

İbreti Ailem’in başrol oyuncularından olan Zafer Algöz, Twitter’daki hesabından ’SBT ölçümlerine göre yayın gününde 30. tekrarında 5. olan İbreti Ailem yayından kaldırıldı.’ şeklinde açıklama yaptı. Algöz’ün bu açıklamasının ardından dizinin takipçileri ve medyayı takip edenlerin akıllarına tek bir soru işareti takıldı. Acun Ilıcalı’nın yeni yayın döneminde Star TV ile anlaştığı haberinin duyulmasının ardından Star TV’nin tasarrufa gitmek için birçok projeye son verileceği konuşuluyordu. Bunlardan biri ilk bölümüyle olay yaratan İffet dizisi oldu. Ardından İbreti Ailem’in yayından kaldırıldığı haberi de gelince ’Acun’a kurban edilen projeler’e bir yenisi daha mı eklendi? sorusu gündeme geldi.

Star TV’nin yeni yayın döneminde Acun Ilıcalı’nın projelerinin geçmişe gömeceği program ve dizilerin hangileri olacağı kulislerde tartışılıyor...