Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Aydın’da, M.Y'ye ait ve henüz açılışı yapılmayan oto tamir atölyesine girip, çok sayıda oto yedek parçası çaldığı ileri sürülen ve çevre işyerlerindeki güvenlik kameraları tarafından görüntülenen 4 kişi, jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, Aydın- Denizli karayolu Kocagür Köyü yol ayrımında bulunan M.Y'ye ait oto tamir atölyesinde geçen Pazar günü saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Bekçisi olmayan atölyeye öğlen saatlerinde giren 4 kişi açılış hazırlıkları yapılan ve kapalı olan işyerinden, iddiaya göre, 33 akü, 24 radyatör, 13 takım piston ve 24 sensor cihazını çalıp kaçtı. Hırsızlık olayını fark eden işyeri sahibinin ihbarı üzerine çalışma yapan jandarma ekipleri çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Bekçisi olmayan işyerine giren 4 kişinin Kocagür Köyü'nde yaşayan ve hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları bulunan İ.R.(21), T.S.(18), K.A.(23) ve M.A.(19) olduğu belirlendi.

Kocagür Köyü'ndeki adreslere operasyon düzenleyen jandarma 4 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Çalınan malzemeleri de ele geçiren jandarma, işlemlerinin ardından 4 şüpheliyi adliyeye sevk etti. Mahkemeye çıkartılan şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edildi. (Cem ULUCAN)

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

2905aydin02-(1).jpg