Didim Şehir içi mücavir alanın içerisinde yer alan ve kullanım hakkı Belediye Meclis kararınca Didim Belediyespor"a bırakılan açık hava reklam panoları yeni bir şirkete verildi.

Konuyla İlgili şirket yetkililerinden Şirket Ortağı Tanju Telci ile Bölge Satı yöneticisi Selahaddin Bayar"ın katıldığı basın toplantısında konuşan Didim Belediyespor Kulüp Başkanı İzzet Us, “2007 yılında Didim Belediye Meclisi aldığı karar neticesinde Didim şehir mücavir alanı içindeki tüm açık hava reklâm panoları destek sağlaması amacıyla 10 yıllığına kulübümüze verildi. Bilindiği gibi 2007 yılında bu panoları bir firmaya vermiştik fakat bu firmayla anlaşmamızı sona erdirdik. 1 Ağustos itibariyle kulübümüz açık hava reklâm panolarını 8 yıllığına “Thor Outdoor” adlı firmayla anlaşmıştır. 8 yıl süre ile bu firma bu açık hava reklâmlarının işletim hakkını almıştır. Bundan sonra şehrimizde bilbaord, raket panolar, otobüs durakları, mega light, totem kule, led pano bez afiş, duvar reklamları vb tüm reklamlar bu firma tarafından yapılacaktır. Bu anlaşmadan Kulübümüz iyi bir gelir elde etmiştir. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Toplantıda konuşan Şirket ortaklarından Tanju Telci de, “Thor Outdoor “ firması olarak Didim"de daha tanınmıyoruz ama bizi ulaşmak isteyenlere yönelik kısa zamanda tanıtım çalışmamız olacak. Bize ulaşmak isteyenler kulüp aracılığıyla da ulaşabilir. Ayrıca Didim"de bu anlamda önümüzdeki günlerde yapacağımız yatırımlar olacak ve bunun maliyeti 300 Bin TL civarında olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.